Autor Barbara Kedzierski
Móda
10.09.2021

Napriek klesajúcim teplotám sa vám ešte nechce schovávať zlatistý odtieň vašej slnkom prehriatej pokožky? Plynulý prechod z leta do jesene si môžete užiť v kombinácií ľahučkého hodvábu a mäkučkej pleteniny.

Zaviňte sa 

Vďaka nestarnúcemu symbolu dámskeho odievania, akým je zavinovacia sukňa, môžete byť aj vy  zavinutá v hodvábnych vláknach ako motýľ priadky morušovej. Pridaním ďalšieho ženského elementu v podobe lodičiek na vysokom opätku podporíte rafinovanosť tohto ladného strihu látky. Vzdušnosť tkaného hodvábu a jeho pletený „svetríkový“ variant s prímesou vlny vytvorí žiadaný súlad protikladov. Pocitom luxusu sa hýčkajte aj pod šatami. Hodvábna spodná bielizeň či body vám komfortne dovolia prejaviť zmyselnosť každodennosti. 

Odpútajte sa 

Vyjadrite svoju nespútanosť. Rozopnutú hodvábnu blúzku s florálnymi motívmi a golierom à la 70. roky nechajte voľne viať vo vánku babieho leta. Biele šortky v jesennej štrikovanej verzii vytvoria kontrast textúr aj farieb. Nechajte vyniknúť teplú harmóniu päťdesiatich odtieňov padajúceho lístia. Sila každého outfitu tkvie v dôležitých detailoch a nápaditých doplnkoch. Vlnený kovbojský klobúk zjemnený výraznými háčkovanými náušnicami predstavuje ďalšiu súhru protikladov dotvárajúcich harmonický efekt.

 

Uzemnite sa 

Stelesnite vyváženosť pánskych a dámskych atribútov v rámci vášho odevu. Hodvábne nohavice a štrikovaná vesta v zemitých tónoch fungujú práve v doplnení žiarivo ružovým šálom a trendovými špicatými črievičkami. Lesk kovu a ikonickej hodvábnej šatky na matnom podklade pleteniny je puncom „nedbalej“ mestskej elegancie inšpirovanej kostýmami seriálu Emily in Paris. Práve nečakané kombinácie materiálov, farieb a štýlov vás premenia na hlavnú hrdinku tejto sezóny.

 

Autor Barbara Kedzierski
Móda
10.09.2021

Táto stránka používa cookies

Súbory cookie používame na zhromažďovanie a analýzu informácií o výkone a používaní stránok, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na vylepšenie a prispôsobenie obsahu a reklám. Viac o cookies